Cars News

19 Aralık 2016 Pazartesi

Haber Oku Ve Para Kazan




Merhaba arkadaşlar. Bugün rastladığım ve oldukça iddialı bir sistemden bahsedeceğim bugün size. Ok-Haber.com adında bir site açıldı ve içindeki okuduğunuz her haber için 2 dolar verdiğini iddia ediyor. Referans üyelerden de kazanç sağlanabiliyor. 

NASIL BAŞLANABİLİR?
Sayfada çalışmaya başlamak için, öncelikle kayıt olmanız ve ardından “Haber okumak” kısmını tıklamanız gerekmektedir.

NASIL PARA ÇEKEBİLİRİM?
Minimum para çekme miktarına ulaştığınızda, istediğiniz zaman para çekebilirsiniz. Para çekme işlemi için kişisel bilgilerinizi; İsim, Soyisim ve PayPal veya Payza hesap numaralarınızı belirtip «Ödeme yap» tuşuna basmanız gerekmektedir. Ödemeniz hesabınıza 3 iş günü içerisinde işlenecektir.
Minimum para çekme miktarı $1800 ibarettir. Bu limite ulaşmak için bir hafta haber okumanız bile yetebilir.

NASIL DAHA FAZLA KAZANARIM?
“Referans programı” ve “Hesap Durumu ” Sizin kazancınız yükselmesi için şans tanıyor. Yeni üyeler davet ederek daha fazla kazanın!

NEDEN BANA ÖDEME YAPIYORLAR?
Haber kuruluşları, yeni seyirci kitlesi sağlama amacıyla bütün aktüel haberlerin kendi sayfalarında öğrenilmesini ve okunmasını istiyor ve bunun için ödeme yapmaya hazırlar. Medya sistem kuruluşu bize her okunan her haber için ödeme yapıyor, bizde bu ödemenin %80’nini yaptığınız çalışmalar için ödüyoruz.

http://www.ok-haber.com

NOT: SİTE TARAFIMIZCA DENENMEMİŞTİR. GÜVENİLİR OLUP OLMADIĞI BİLİNMEMEKLE BERABER İLK BAKIŞTA ÇOK DA GÜVEN DUYGUSU VERMEMİŞTİR TARAFIMIZA...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Natural Photos

Live HD Films

Ads 618 x 80

Free Games

About Us

Medical Part

Natrual Ticks

Posts Of Celebrities

Cartoon

Airways Planes