Cars News

25 Temmuz 2012 Çarşamba

EROL MARKETİNG İLE PARA KAZANIN






Network marketing kelime anlamı olarak; bilgisayar ağı (network) ve pazarlama (marketing) anlamına gelir. Ancak network marketing ne bilgisayarla ilgili bir konu ne de pazarlamadır. Peki alakası yok da neden bu isimi almış? Sadece sistemin dizilimi bilgisayar ağını anımsattığı için. Network marketing, bir günde 100 saatlik ya da 500 saatlik kazanç sağlayabilme imkanıdır. Diğer bir deyişle 1 kişinin %100 çabası yerine, 100 kişinin %1 lik çabasıyla para kazanabilmek. Ülkemizde bu sistemi kullanan 100den fazla şirket bulunmaktadır. Bazı şirketler satışa ağırlıklı olduğu halde, bazı şirketler organizasyon ağırlıklıdır. Hatta hiç satış yapma zorunluluğu ya da aktiflik gerektirmeyen tamamen organizasyon odaklı şirketler de vardır.
Yerli yabancı bazı network marketing şirketleri;

Amway, avon, agel, biobellinda, calivita, dione, EMS(Erol Marketing Sistem), ffi, forever living, gdi, herbalife, oriflame, quest.net, unicity ve daha nice şirket bulunmaktadır.

Evet bazılarını duydunuz ya da biliyorsunuz, hatta bu şirketlerde çalışmış da olabilirsiniz. Peki doğru zamanda doğru şirkette miydiniz? Network marketing şirketlerinde en çok kazananlar doğru zamanda doğru şirkette çalışanlardır. Network şirketlerinde evreler vardır.
Başlangıç———>En zor dönemdir, kimse ismini duymamıştır, ürün satarken de üye ararken de zorlanırsınız, şirkette sistem tam olarak oturmamıştır. Ancak bu bedelleri ödeyenler ve zorluklarına katlananlar en çok kazananlardır.
Hızlı Büyüme—->Ürün satışı biraz kolaylaşır, artık bilinen bir şirket olma yolundadır şirketiniz. Güven verdiği için üye bulmak çok kolaydır. Kazançlarınız hızlı artar fakat ilk evrede girenlerin gelirlerine ulaşabilmek için onlardan daha çok çalışmanız gerekebilir.
Markalaşma—–>Üye bulmak ilerleyen zamanlarda zorlaşabilir, bu dönemlerde girenler satıcı olmayı göze almalıdırlar. Güzel haber, ürün satışı çok kolaylaşır. Başlangıç döneminde girenlerin gelirleri sınır tanımazken, markalaşma döneminde girenlerin gelirleri sınırlı olur. İnternette network marketin sistemlerinden ayda 50bin dolar, 100bin dolar kazananları görecek ya da çevrenizden duyacaksınız, bu kişilerin büyük çoğunluğu hızlı büyüme evresine geçmeden şirkete katılanlardandır. Dünyanın en saygın network marketing dergisinin de yazdığı üzere binlerce kişi bu sektörden dolar milyoneri olmuştur. Finans uzmanları da gelecekte her 5 zenginden 1inin gene network marketing sektöründen çıkacağı yönünde görüşleri vardır.

Teknoloji nasıl olanca hızıyla gelişiyorsa, pazarlama alanında da bu gelişmeler oluyor. Artık kapı kapı ürün satmak yerine alışveriş modeli yapılıyor. Dünyada yaşanan değişim karşısında sizin düşünceniz nedir? Seyretmek mi? Değişimi yaşamak mı?

Belki de bunların bir palavra olduğunu düşünebilirsiniz. Öyle ya, pek de akla ve mantığa uygun değil. Network marketing sıradan insanlara sıradışı kazanç sunmaktadır, alışılagelmiş bir ticaret değildir. Sayıların gücüne bir bakalım;

Bir network şirketinde üyesiniz, ayda sadece bir kişi üye bulunabileceğini varsayarak, her üyenin de her ay sadece bir üye kaydedeceğini düşünelim. Sadece 1 kişi. 30 gün çalışarak 1 üye bulmak. Sizce zor mu? (İyi çalışan bir networkçü haftada 2-3 üye bulabilmektedir.)

1. ay—-1 kişi (o da siz. yalnızsınız)
2. ay—-2 kişi (sadece ayda 1 üye bulacaksınız ve 2 kişi oldunuz. Gücünüz 2 ye katlandı. %100 bir artış. Artık yalnız değilsiniz. J)
3. ay—-4 kişi ( hem siz hem de üyenizin bulduğu üyeyle 2 yeni kişi eklendi. Network marketing sisteminde sadece kendi bulacağınız üyelerle kalmaz, sonsuz alt basamağa kadar alt üyelere sahip olursunuz.)
4. ay—-8 kişi (sizinle birlikte bir önceki ay 4 kişi olan ekibiniz herkesin bulacağı yeni üyelerle gene %100 artış yaşadı.)
5. ay—-16 kişi
6. ay—-32 kişi ( 6 ayda ancak 32 kişilik bir grup oldu. peki yıl sonunda bu rakam nerelere varabilir?)
7. ay—-64 kişi
8. ay—128 kişi (Bilgisayar RAM i gibi artıyor değil mi?)
9. ay—256 kişi
10. ay—512 kişi
11. ay–1024 kişi
12. ay–2048 kişi (Bir network marketing şirketinde bu rakama ulaşırsanız artık başka işlerde çalışmak zorunda kalmazsınız. Hatta yeni üye bile bulmasanız da ekibiniz siz istemeseniz bile büyümeye devam edecektir. Çünkü üyeleriniz de daha çok kazanmak isteyecektir.)

Tembel bir networkçüsünüz ve sadece ayda 1 üye buldunuz. Ama ekibinize de bunun önemini anlattınız. Sonuç harika. Ya ayda 5 ya da 10 üye bulursanız. Benim ekibimde ilk ay 10 üye bulanlar var. Sizinde olacaktır. Tabi ki siz çalıştığınız sürece böylesine aktif kişilere ulaşabilirsiniz. Kimin kaç üye bulabileceğini kimse bilemez, tahmin edemeyeceğiniz kişiler büyük lider olabilir. Bu nedenle üye olmadan piyasa araştırmaktansa, üye olup sponsorunuzdan gerekli eğitimi alarak çevrenizdeki potansiyelin karşısına çıkmak çok ama çok önemli. Yoksa çoğu üyenin yaptığı hatalar yaşanır. Ya eğitimsiz olduğunuz için çevrenizi yanlış bilgilendirirsiniz, ya da “bundan iş mi olur yahu? Git adamakıllı bir iş bul kendine” diyenler yüzünden belki de hayatınızın fırsatını kaçırırsınız. Bill Gates’i tanır mısınız? Hani şu Microsoft’un sahibi dünyanın en zengin adamı. Zamanında “bu bilgisayar her eve girecek” diyerek kendine ortak aradığında bu adam çılgın diyenler oldu, parasını riske atmak istemediler. Haklıydılar ama, o zamanın bilgisayarları bina büyüklüğündeydi, adamların mantığına uygun değildi bilgisayarların her eve gireceği. Peki şimdi bırakın evi, cebimize girmedi mi bilgisayar. Değişime ayak uydurabilmeniz için vizyonunuz asla dar olmamalı...

ADRES = erolmarketing.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Natural Photos

Live HD Films

Ads 618 x 80

Free Games

About Us

Medical Part

Natrual Ticks

Posts Of Celebrities

Cartoon

Airways Planes