Cars News

25 Temmuz 2012 Çarşamba

İnternetten Para Kazanma Rehberi

Arkadaşlar başlık da da anlattığım gibi bundan sonra size ücretsiz internetten para kazanma dersleri vereceğim . Derslerin hiç birinde ürün tanıtmayacağım emin olabilirisiniz .

İnternetten para kazanmadan önce bu makalem bilgilendirme amaçlı olucak .

İnternetten Para Kazanmak İçin Gerekli Prensipleri

1.) Sabit E-Mail ve Kullanıcı Adı Prensibi
Bir çok kişi E-Mail hesabı açmak nasıl olsa bedava diye çok sayıda e-mail,msn adresi alıyor. Bu adreslerin bazıları kurulan bağlantılar ile birlikte unutulup gidiyor. İnternet girişimciliğiniz boyunca aynı E-Mail adresini ve Kullanıcı Adını kullanmanızı öneririm. Sayısız forum var ve hepsine farklı üyelik bilgileri ile üye olup sonra sık sık giriş bilgilerini unutmak motivasyon,zaman,dikkat ve bunlara bağlı olarak para kaybına neden olur.

Kullanıcı adı size özgü, başkaları tarafından kullanımayacak kadar farklı ve ayrıca ciddi olsun. Örneğin; sumuklubocek2010 isimli bir kullanıcı tarafından yazılmış bir konu pek de ciddiye alınmayabilir. Yaşınız kaç olursa olsun, olgun ve ciddi bir kullanıcı adı seçmelisiniz.Sizin için bir sakıncası yoksa gerçek adınızı veya kısaltmaları kullanabilirsiniz.

2.) Sabit Hesap Bilgileri ve PayPal
Her internet girişimcisinin bir PayPal hesabı olmalıdır. www.PayPal.com adresinden ücretsiz bir hesap açabilirsiniz. Ama belirleyeceğiniz sabit E-Maili kullanmayı unutmamalısınız.

Kazancınızı alacağınız bir de banka hesabı olmalı, özellikle genç arkadaşlar bir an önce babalarının hesap numaralarından kurtulup kişisel bir hesap edinmeliler..

3.) Planlı Çalışma Saatleri Belirleme Prensibi
Yanlış anlamayın, bu prensibi sizi çok çalıştırmak için değil, az çalıştırmak için koyuyorum. Çünkü ticaret öyle bir illettir ki, kazandıkça kazanmak istersiniz. Kendinizi çalışmaya öyle kaptırırsınız ki, saatlerinizi bilgisayar başında geçirmeye alışabilirsiniz. Bu durum sizi arkadaşlarınızdan,ailenizden, çevrenizden, kısacası gerçek hayattan koparabilir. Sosyal ilişkileriniz bozulabilir ve yalnızlaşabilirsiniz. İşinizi asla internet bağımlılığı boyutuna taşımayın.

Zamanı doğru kullandığınızda inanın günde 1 saat çalışmak yeter de artar bile! Fakat bir planınız olmadan bilgisayarı açarsanız, günde 24 saatin bile yetmediğini görürsünüz.

İlerleyen derslerde size günde 1 saatlik çalışma programı vereceğim. Bu programı aynen uygulayabilirsiniz veya kendiniz esnetip geliştirebilirsiniz.

4.) Doğru ve Etkileyici Türkçe Kullanma Prensibi
İşinizin büyük kısmı yazmak ile ilgili olacak ve yazdığınız şeyler genelde tanıtım yazıları olacaktır. Unutmayın; iki kişi aynı ürün hakkında tanıtım yazısı yazar, iki yazıyı da aynı sayıda kişi okur ama biri diğerinden daha fazla satar! Aradaki tek fark dilin etkin kullanılmasıdır!

İleriki derslerde tanıtım yazısı yazmanın inceliklerinden de bahsedeceğim. Ama ilk olarak artık asla argo kullanmamaya, yeni yetmelerin ağzıyla yapılan yazışmalardan arınmaya başlayabilirsiniz.

5.) Takip ve Değerlendirme Alışkanlığı
Çalışmakdan daha önemli bir konu varsa o da çalışarak yaptığımız işleri takip etmek ve doğru değerlendirmektir. Bazı yaptıklarımızın aslında hiç sonucu olmuyor olabilir ama biz bunun farkında olmadan aynı şeyleri yapmaya devam ediyor olabiliriz. Bu yine zaman, emek ve bağlantılı olarak para kaybı getirir.

Aynı şekilde çok az emek verdiğimiz uygulamalar bize çok kazandırabilir. Öyle ise neden o uygulamalara daha fazla emek harcamayalım ki? Tabi ki önce onları tespit etmemiz gerekir.

Sonuç olarak yaptıklarımızı kendi haline bırakmıyoruz.
"Ne yaptım? Nasıl sonuç aldım? Daha iyi sonuç almak için ne yapmalıyım?" sorularını sormayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Evet arkadaşlar internetten para kazanamak için gerekli prensipler bunlar . Bunlara sahipseniz veya hazırsanız diğer dersi bekleyin !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Natural Photos

Live HD Films

Ads 618 x 80

Free Games

About Us

Medical Part

Natrual Ticks

Posts Of Celebrities

Cartoon

Airways Planes